Revisorerna Syd AB

Internationellt

Om du driver eller planerar driva verksamhet utomlands och har behov av assistans med revision och redovisning hjälper vi på Revisorerna Syd gärna till.

Vi arbetar då tillsammans med vår internationella samarbetspartner UHY. Genom detta samarbete kan vi bidra med revisorshjälp i de flesta länder som Sverige har affärer med. UHY är en sammanslutning av oberoende revisions- och konsultfirmor med inriktning på mindre och medelstora företag. Organisationen etablerades 1986. Läs mer om UHY på www.uhy.com.

Revisorerna Syd är medlem av UHY, en internationell sammanslutning av självständiga redovisnings- och konsultbyråer, vilket organiseras av UHY International, ett brittiskt företag. Varje medlem av UHY är en separat och självständig firma. Tjänster beskrivna här tillhandahålls av Revisorerna Syd och inte av UHY  International eller av någon annan medlem inom UHY. Inte heller UHY International eller någon annan medlem av UHY har något som helst ansvar för tjänster tillhandahållet av andra medlemmar.

Kontaktuppgifter

Tel: +46 40 39 67 90
Fax: +46 40 39 68 90
info@revisorernasyd.se

Revisorerna Syd
Storgatan 22A
211 42 Malmö

Hitta till oss

Besök: Storgatan 22A


Visa större karta (nytt fönster)